Кока Кола, Фанта, Спрайт

Спрайт, Фанта, Кока-Кола

 

Цена - 50руб/0.3л

Спрайт, Фанта, Кока-Кола

 

Цена - 70руб/0.5л

 

Спрайт, Фанта, Кока-Кола

 

Цена - 90руб/1л

 

Тел. 2-580-685

Тел. 8-951-8-680-680